Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Paintball
Ball Bane Granater Granat shell Luft/Co2 Løp Miner Magasiner Markører Maske Oppgradering Remote Reservedeler
Pakkeløsninger Røykbluss Bekledning Spillerutstyr -------- Softgun
Batterier og Ladere Gass / Co2 / Luft Granater og Miner Granatkastere Grip & Støttebein Hagler - Magasin Kolber Kuler Løp og Utstyr Pistol - Magasiner Pistoler Rails og Tilbehør Revolver - Magasin Rifle - Magasin Rifler Sikter og lykter Sniper Sniper - Magasin Tippmann Våpendeler
Luftvåpen 4,5mm. og Utstyr Sikkerhet Signalpistol og Tilbehør Diverse Gadgets Kostymer
1920 og Gatsby 1950 1960 og Hippie 1970 og Disco 1980 og 1990 Barn og Tenåring Bart og Skjegg Burlesque Doktor og Sykepleier Dyr og Insekt Engler og Demoner Eventyr Funny og Utdrikningslag Gull og Sølv Halloween Hatteparty Hawaii og Reggae Historisk Jul og Nyttår Kjendiser,Film og Hollywood Klovner Kontaktlinser Make up Maskerade Militær og Marine Nasjonaliteter Oktoberfest Partyutstyr Parykker Pirat Politi,Røver og Superhelter Rainbow og Pride Secound Skin Skole og Utdanning St.Patrick`s Day Stand Out Suits Steam Punk Strømper og Hansker Tutu Skjørt UV og Glow Party Ville vesten
Utsalg / Kupp Utleie - Take-Away Sparkesykkel HiTZONE

Om oss

Selskapet ble grunnlagt i 2003 og drives med erfaringer fra miljøet  siden 1993. Softgunweb.no sine varer finner du i ED Sport sin butikk på  Åsane Storsenter - Bergen og ED Sport - Kristiansund. edsport.no er  fokusert som nettbutikk for å kunne tilby alle i Norges land våre  produkter. Dette gjør vi med en topp moderne nettbutikk som passer alle  visningsformater. Vi har ett stort apperat klare til å ta i mot ordre  fra deg.

ED Sport AS - en spesialbutikk innen Softgun også  hetende Airsoft, Luftvåpen, Paintball og alt tilbehør og utstyr  tilknyttet denne sporten. ED Sport har også en rekke eierskap i andre  Norske nettbutikker som nå i 2019 har kommet alt under en nettbutikk -  edsport.no. Dette er hovedsaklig gadget og kostymer, som har sin  spesielle historie hvorfor det ble ED Sport produkter. ED Sport har i  alle år drevet egne sentre og levert til mange av landets  aktivitetssentre og Paintballparker. Veldig tidlig ble det etterspurt om  vi kunne levere kostymer etc. Spesielt til Teambuilding og  utdrikningslag. Etterhvert ble dette ganske ofte bestillt og volumet  bygget seg opp. Derfor bestemte vi oss tidlig for å lage egen nettbutikk  med gadget og kostymer. I dag vil du finne hele dette utvalget under edsport.no.

Hvorfor vi selger de produkter vi gjør:

Edsport.no  er spesialisert på en rekke kjente lisenser av originale våpen. En  spesialitet som sikrer at produktene har vært gjennom kvalitetskontroll  før salg. F.eks. en Colt Softgun rifle utvikles mellom  selskapet Colt, produsent og fabrikk. Når ferdig utformet produkt skal produseres bruker  man kjente fabrikker som KWC, KJW, G&G, King Arms osv. På denne  måten så vet vi at produktene produseres på fabrikker som er velkjent  med produksjon av replica våpen og at vi har en ansvarlig produsent som  foretar kvalitetskontroll ovenfor selskapet som eier merkenavnet.

Edsport.no  deltar også i de store sammenhenger der vi både besøker fabrikker hovedsaklig i Europa, USA og Kina, fører strategi ovenfor ansvarlige produsenter og deltar på møter  sammen med både produsenter og fabrikker. Det er viktig å delta i alle  ledd da vi har mulighet å opplyse om vårt lands regler, hva våre kunder  ønsker, klimautfordringer i forhold til matrialvalg etc.

Det  samme gjelder hvilket Paintball, Airsoft kuler vi skal selge. Hva gass  vi skal selge osv. Istedenfor å ta inn alt mellom himmel og jord. Er vi  nøye på innkjøpssiden at vi tar de produkter vi mener er de beste. Ett produkt kan også endre seg kvalitetsmessig. Dette kan være skifte av eiere, endring av matriale etc. Og hvis vi oppdager negativ endring i kvalitet, så er det farvel  fra oss til det produktet.

Det skal være trygt å handle hos oss!Fra vårt besøk med Mikhail Kalashnikov